На паркинга зад Факултетния корпус в Свищов до мене спира червена 146 с номер В 5832 РК и сигурно учи в университета. Също така има и други Алфи, които са паркирани покрай учебното заведение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеКарах зад WhitePower днес към 9часа на спускане към кръговото на 4км. Светнах, ма не знам дали ме видя. Да допълня, като че ли имаш проблем с левия заден мигач.нещо синьо да излизаше от ауспуха
)
видях те ма реших че ме гониша и бързах и поръчках малко кошницата
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеТова ще да му е Астрата,най-вероятнотъй вЕрно
ама много наблюдатлени алфисти тука... а аз си мислех, че само по други алфи се заглеждате...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеДнес по София- Благоевград една черна 155-ца СА3775КТ караше зад мен и реши да ме изпреварва на Мурсалево, точно при камерата.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Към 8.45 на Ал.Малинов- Младост, 145-ца- златиста с черно по предния капак и тавана.
Comment
-
-
Една доста лачена сива 156-ца караше зад мен при поликлиниката в Младост 3 към 8.30 днес, да си признава веднага кой беше
Comment
-
Сива 145 с номер КН 01..... вчера вечерта към 22:00 на метростанцията в квартал Дървеница. Алфата имаше и форумен стикер на задното стъкло.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеСива 145 с номер КН 01..... вчера вечерта към 22:00 на метростанцията в квартал Дървеница. Алфата имаше и форумен стикер на задното стъкло.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Днес към 14:45 на светофара на Костенски водопад и 29 поликлиника чакаше една тъмна 147.Имаше стикер на задното стъкло , но неможах да видя какъв е.Ако някой колега се познае да казва.
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеДнес в София по околовръстния път по обяд засякох черна 156 и ми присветна, аз също и си махнахме но не погледнах номера изобщода си казва колегата кои е
Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
Създадена, за да впечатлява
Comment
-
въпрос
Същата алфа като мойта, само че с антикрилце отзад и добрички номер "прелетя" вчера следобед през Железкова-малка тясна уличка и аз подавайки се от пряката без видимост за малко да го "цуна" с Голфа, добре че набих спирачки. Вместо да псува, другия път нека да кара по-бавно, че като блъсне някой пешеходец, ще се наложи да си продаде количката за да плати на някой като мен да го спасява.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
Comment